Beoordelingen

Beoordeling: Geplaatst op 11-12-2013 12:38
Goedemorgen. wij hebben onze Hottube gisteren op gehaald en hebben hem geplaatst gebeitst, en gevuld ,s.avonds hebben we er heerlijk in gezeten, We zijn zeer tevreden over Ticra Dronten en gaan nog veel van de Tube genieten,Foto,s volgen nog. Groet Fam Heerema.


Beoordeling: Geplaatst op 07-12-2013 09:06
Tijdje geleden via Ticra een kunststof hottub aangeschaft. Niet alleen een goede en eerlijke uitleg bij het aanschaffen van het product en toebehoren, maar ook een zeer snelle en adequate service nadat de keuze is gemaakt. Ook de levering is binnen enkele dagen gerealiseerd, waarbij de producten netjes verpakt zaten. Enige tijd later zelfs nog contact gehad om te vragen of alles naar wens is geweest. Al met al een hele goede service en een aanrader voor iedereen!


Beoordeling: Geplaatst op 27-08-2013 16:45
Zeer goede service en uitleg. Heerlijk om na een lange dag werken in de sauna of in tub. Met name de kunstof bak is ideaal om schoon te maken. Persoonlijk vinden wij het ook nog erg mooi. Het lijkt wel gewoon de het een stenen bak is. Zeker het maken van een afspraak waard.


Beoordeling: Geplaatst op 02-10-2012 16:50
Onlangs hebben wij bij Ticra Buitenleven onze hottub aangeschaft. Tijdens ons bezoek aan Ticra zijn wij erg goed ge�nformeerd over de verschillende mogelijkheden. Een interne of externe kachel, soort ombouw, etc. Onze keuze is gevallen op een kunststof hottub voorzien van thermowood ombouw. Onze bestelling werd binnen 2 weken thuis geleverd! Wij genieten gemiddeld 3 keer in de week van het warme water en gezelligheid doordat de kachel voldoende capaciteit heeft om het bad binnen 2 uur te verwarmen! Tuinstra uit Meppel


Beoordelingen

Beoordeling: Geplaatst op 04-06-2013 08:48
Via Google kwam ik terecht bij Baden van Hout. Informatie gevraagd en we kregen meteen een reactie. Nadat we heen en weer gemaild hadden hebben we de Hottub hier besteld. De Larix Tunni 180, inclusief accesoires, afvoerset, trapombouw, aquasmarter en schoorsteenbeschermer. Na een snelle productie zijn ze de Hottub in overleg met ons, op een dag die ons uitkomt, komen plaatsen. Baden van Hout heeft perfect werk geleverd, het bad was na 2 dagen waterdicht en ziet er perfect uit. Geen sores, geen lekkend bad, super kwaliteit. Stoken en dan alleen nog maar genieten!!!! Baden van Hout is absoluut een aanrader!!!


Beoordeling: Geplaatst op 11-11-2012 19:07
Na lang wikken en wegen hebben wij besloten een bad van 160 cm doorsnede bij BadenvanHout te bestellen, de afwikkeling ging zoals verwacht en het product was prima ingepakt en geheel compleet. Samen met mijn partner heb ik het bad in elkaar gezet, wij hebben een kleine tuin midden in een woonwijk en hebben het bad 40 cm in de grond verzonken. Hij staat nu dus maar 70 cm boven het maaiveld en is prima in verhouding met de rest van de tuin. Ik durf het gerust een sieraad te noemen, de aanschafprijs is in relatie tot hetgeen je krijgt redelijk te noemen. Als u ook van plan bent het bad voor een deel onder het maaiveld te plaatsen heb ik wel een paar tips. neem gerust contact met mij op! Herman weet waar mijn huis woont :) . Ingrid uit Scherpenzeel


Beoordeling: Geplaatst op 25-04-2012 22:50
Na 100 avonden in de tobbe (van Baden van hout) vinden we het gewoon leuk om te melden dat we erg blij zijn dat we deze tobbe hebben gekocht. Het klopt bijna allemaal wat Herman van te voren heeft verteld: de tobbe is goed zelf in elkaar te zetten; is na enkele dagen lekvrij; het vraagt veel hout(maar ook pallethout werkt erg goed en snel en is overal makkelijk gratis op te halen); de tobbe is na anderhalf jaar al behoorlijk grijs; goed advies om de robuuste trap te nemen. We willen geen chemische middelen of zout gebruiken om het water en de tobbe wat langer schoon te houden. We hebben dit geprobeerd met 2 wasbollen. Hiermee houd je het water inderdaad wat langer schoon. Maar schoonmaken, schrobben met groene zeep of soda dat moet echt.. Dit lukt ons niet in de voorgestelde 10 minuten. We hebben een vlonder gemaakt van 3 meter bij 3,5 meter. Aspirant kopers zou ik aanraden een nog grotere te maken of te kopen. Een half wijnvat doet dienst als voetenspoelbak. Ook onze kleinkinderen zitten af en toe met veel plezier in dit "bad". Markusse D.A.W. uit Zaltbommel


Beoordeling: Geplaatst op 19-04-2012 12:08
Als kers op de taart van onze gerenoveerde tuin een hottub gekocht bij Baden van Hout. We zijn er erg tevreden over een staat erg mooi in onze tuin. Daarnaast is het erg gemakkelijk in gebruik: het vullen, stoken en het genieten natuurlijk. Herman geeft veel tips op zijn complete website en in zijn handleiding, waardoor het bad - met wat gezond verstand - gemakkelijk zelf in elkaar is te zetten. De levering verliep vlot en soepel en het is een handzaam en degelijk verpakt pakket. De kwaliteit van het hout is erg goed: mooie dikke bodem en duigen, waardoor het wat ons betreft een kwalitatief hoogwaardig bad is. Daarnaast was het bad vrij snel lekdicht en blijft het ook lekker lang warm. Hierdoor kan je de volgende dag met minimale stooktijd nog even verder ;-) Al met al een aanrader! Paul uit Wassenaar


Beoordeling: Geplaatst op 27-12-2011 13:26
in het contact met de aanbieder blijkt baden van hout de gemaakte afspraken goed na te komen. Wij hadden redelijk laat in het jaar een hottub Tunni besteld en waren overeengekomen dat nog voor Kerst geleverd zou worden. Daags voor Kerst kwam hottub binnen Een dag nodig gehad om te monteren en nu is alles gereed om te genieten! Boelhouwers uit Stein


Beoordeling: Geplaatst op 04-11-2011 16:38
wij zijn sinds een 4 tal jaren in het bezit van het 2 meter bad. nog steeds beleven we veel plezier aan het bad. En als het winter word is het nog veel leuker. Dan gaan we met z'n allen tijdens het baden door de sneeuw rollen. Het is nog steeds een erg deugdelijk bad. Als je hem maar in de lijn olie houd, blijft hij zelfs water dicht. Ondanks het feit dat hij bij ons in de felle zon staat. Het enige min puntje is het houten deksel. Deze werken te veel en zakken door. Sinds deze zomer is dat ook verholpen door Herman. Voor een zacht prijsje kon ik een dekzeil krijgen. En dus zijn we nog steeds heel erg blij met ons aankoop van ruim 4 jaar geleden. En omdat de kwaliteit van deze baden veel beter is dan bij de andere aanbieders, veel dikker hout en beter systeem van opspannen. raad ik dit bad bij iedereen aan. een aantal kennissen rond ons heeft ook al een bad bij Herman gekocht. Age van der Sluis uit Sneek


Beoordeling: Geplaatst op 10-10-2011 15:15
Marc uit Venlo


Beoordeling: Geplaatst op 15-08-2011 11:51
We zochten al een tijdje een bestemming voor ons dakterras. Een hottub waar we bij vrienden van genoten kan niet op ons dak, maar toen we de site van Herman's Baden van Hout zagen stond daar onze oplossing: een 'gewoon' houten bad. Eigenlijk een binnenbad, maar volgens het prima advies van Herman in eiken ook als buitenbad te gebruiken. Met alle voordelen die we zochten: snel te vullen (in +-20 minuten vol, met warm water uit de verwarmingsketel), je kunt er met twee volwassenen in (en als we inschikken passen onze dochters er ook nog net bij), het water blijft door de isolerende werking van het hout lang warm en omdat het een gewone badmaat is laat je het water na afloopt gewoon weglopen en hoef je geen chloor of andere chemicalien te gebruiken. Helemaal goed; één van onze beste aankopen ooit! Alle lof voor de persoonlijke en vakkundige benadering van zowel Herman als het door hem aangedragen installatiebedrijf Nagel. Onze dochters badderen overdag naar hartelust met vriendinnetjes, en 's avonds na een drukke werkdag genieten wij onder de sterrenhemel van ontspanning in het bad. We zijn al benieuwd naar november-regens en wintersneeuw; dan gaan we zeker ook buiten in bad. Echt een aanrader, zowel het bad als de leverancier! Groenevelt uit Amersfoort


Beoordeling: Geplaatst op 11-08-2011 18:29
Nog nooit ben ik in mijn leven met zo,n goede service geconfronteerd als ik vragen had kon ik herman van baden van hout altijd op bellen of mailen , en kreeg altijd het antwoord wat ik wilde horen grandioos. En dan de kwaliteit van het bad en hout ,ik ben zelf meubelmaker dus bekend met de verbindingen van houten objecten alles paste goed in elkaar. Het bad is in 2 tot 3 uu r in elkaar te zetten ( hoeft niet het gaat om het onthaasten) de levering was ook perfect en zeer snel alles wordt door de chaufeur netjes achter in de tuin gezet . En het belangrijkste is het bad is best snel warm mits je het goede hout gebruikt en op de goede manier stookt vergeet vooral niet de klep van de kachel op tijd dicht te doen anders wordt het te warm. Ikzou zeggen nederland koop een hottub van baden van hout en begin met onthaasten Herman bedankt en ik zal het voortzeggen. John de Heer Dordrecht


Beoordeling: Geplaatst op 25-05-2011 18:57
Wij hebben bij baden van hout de hottub gekocht.De site is erg duidelijk en ook via de telefoon goed advies.Hebben het bad zelf in elkaar gezet ging prima en staat prachtig in de tuin en is super lekker.Het opstoken van het bad(1.80) gaat erg vlug 2 uurtjes al 37 graden wel goed droog hout maar staat ook netjes beschreven op de site.Mooi dik en goed bewerkt hout.Wij gaan nog veel geneten van het bad dat weet ik wel zeker. Ronald uit Bemmel


Beoordeling: Geplaatst op 11-04-2011 13:41
mijn bad zou door een paar kennissen in elkaar gezet worden ,toen dat niets werd heb ik gebeld naar de leverancier en die was er binnen een week om het te doen voor mij . na 2 dagen lekte het niet meer en heb hem lekker opgewarmd ohh wat was dat lekker, de volgende dag ben ik druk in de weer geweesd in de tuin en daarna weer opgewarmd en erin heerlijk voor al die zere spieren . ik ben zeer blij met mijn aankoop .


Beoordeling: Geplaatst op 07-04-2011 10:35
Heldere site met goede adviezen. Met name als je wilt kiezen voor een kwaliteitsbad. Altijd gelijk antwoord bij vragen. Goed in elkaar te zetten en inmiddels veel plezier van ons bad.


Beoordeling: Geplaatst op 05-01-2011 10:53
Ongeveer half december 2010 hebben wij onze hot tub in elkaar gezet, precies op tijd voor vorst en sneeuw. Op Oudjaarsdag, hebben wij hem voor het eerst warm gestookt en erin gezeten. Het is in één woord geweldig. Vanavond gaan we er Oud en Nieuw in vieren! We moeten nog even wennen aan het stoken en het verwarmen van het water. Het water warmt veel langer door op, dan wij verwachtten. Volgende keer zetten we wat eerder de zuurstoftoevoer dicht. Jan en Alianne Oomen uit Oosteind


Beoordeling: Geplaatst op 30-12-2010 11:53
Wij hebben n.a.v. de heldere site en reacties van anderen de hottub bij Baden van hout gekocht. Wij zijn zeer tevreden over de snelle afhandeling en zeer goede kwaliteit van de tub. Deze is mooi afgewerkt en functioneert prima. Herman geeft goede voorlichting en verkoopt geen producten die overbodig zijn. Enige nadeel is dat bij zo'n goed bad, dat ook snel opwarmt (binnen 2 uur op 35 graden, doorsnede bad is 160cm) het zeer verslavend werkt!


Beoordeling: Geplaatst op 08-05-2010 23:43
Vorig jaar bij Baden van hout een bad gekocht. Herman is erg enthousiast, staat ook open voor vragen achteraf. Het bad staat bij mij in Amsterdam in de tuin, is een van de weinigen in A'dam denk ik, maar dat maakt het ook leuk. Het in elkaar zetten kostten mij slechts 2,5 uur, koud kunstje dus...


Beoordeling: Geplaatst op 06-08-2009 11:18
De informatie, de internetsite, almede het telefonisch contact is zeer goed. Na 'n bezichtiging bij ons in de buurt zijn we overgegaan tot de koop van de hottub. De levering volgde al vrij snel, waarna we het bad opgehaald hebben in Doezum. De service en gastvrijheid en het enthousiasme over hun producten brengen ze goed over naar de koper. De goede en duidelijke uitleg bij het bad heeft ons minder dan 1 dag gekost om het in elkaar te zetten. We genieten nu met volle teugen van onze hottub. Mede dankzij Baden van Hout. Via de site en e-mail worden onze overige vragen zeer goed beantwoord. We zijn dus zeer tevreden over Baden van Hout.


Beoordeling: Geplaatst op 04-08-2009 09:47
Wij zijn uitermate tevreden met de aankoop van onze Hot Tub. Zeer correcte man met verstand van Baden. Bij ons snelle levering (2 weken). Een aanbetaling moeten doen, en dit is zeer betrouwbaar. Herman ga zo door met deze kwaliteit van Baden!


Beoordeling: Geplaatst op 17-06-2009 08:31
Een echte aanrader Baden van Hout, Kwaliteit zeer goed, eenvoudig te plaatsen, goede bouwbeschrijving via internet,erg vriendelijke man die bij afhalen nog alle mogelijke tips meegeeft. Kortom een goed product waar wij nog jaren van gaan genieten.


Beoordeling: Geplaatst op 10-05-2009 19:56
Wij zijn zeer tevreden met het bad. Na twee dagen konden we dan eindelijk genieten van ons bad


Beoordeling: Geplaatst op 08-05-2009 15:39
Wij genieten al bijna 1 jaar van ons houten bad. Over de levering, het advies en de persoonlijke aandacht van Baden van Hout zijn wij zeer tevreden.


Beoordeling: Geplaatst op 02-04-2009 08:46
ik zocht een groot bad voor ons vakantiehuis in Frankrijk (www.lesuc.fr) en vonden dat bij Baden Van Hout. zeer vlotte dienstverlening, en prima kwaliteit. Absoluut aan te raden


Beoordeling: Geplaatst op 24-03-2009 15:29
Wij hebben een bad van hout aangeschaft en zijn hier zeer tevreden mee. Het werd bij ons afgeleverd als bouwpakket en wij zijn een dagje bezig geweest om het bad in elkaar te zetten. Dit was een erg leuke ervaring. De service door baden van hout is heel erg goed. En wij genieten volop van ons Bad van hout.


Beoordeling: Geplaatst op 23-02-2009 13:29
Wij hebben de vraag gesteld om een bad te kunnen bekijken alvorens tot een aankoop over te gaan. Wij hebben zeer snel een reactie gekregen en zijn het bad gaan bezichtigen. De klanten waren tevreden. Wij hebben later de nodige info aangevraagd en gekregen van de leverancier en zijn dan tot de aankoop overgegaan. Het bad is sneller geleverd dan verwacht en het zelfbouwpakket was gemakkelijk in elkaar te steken. Wij genieten sinds dit weekend van ons buitenbad.


Beoordeling: Geplaatst op 17-02-2009 21:38
Goede site met veel duidelijke info. Enthousiaste man. Mooi product!


Beoordeling: Geplaatst op 17-02-2009 20:38
snelle afhandeling e-mails. korte levertijd, heldere site met veel tips, perfect bouwpakket, degelijke materialen


Beoordelingen

Beoordeling: Geplaatst op 13-02-2013 08:59
Bad werd keurig geleverd en geplaatst. Een lekkage werd netjes verholpen. Hebben ondertussen alweer 5 maanden plezier van het bad. Het bad stook je in een uurtje of twee, drie tot 40 graden. Als het sneeuwt is baden een bijzondere ervaring. Een aanrader.


Beoordeling: Geplaatst op 02-01-2013 22:39
Vanmiddag de tobbe gestookt voor gebruik vanavond. Kwam vandaag tot de ontdekking dat we 8 januari 2013 onze tobbe met een diameter 1800 mm al weer 10 jaar hebben! Zeker 20 tot 30 keer gebruiken we de tobbe per jaar. En het blijft nog steeds verslavend. Het lekkerst is het gebruik in de winter en dan helemaal top met een sneeuwbuitje. We hopen nog lang gebruik te mogen maken van de tobbe. Eddy Veenstra uit Uithuizen


Beoordeling: Geplaatst op 04-07-2011 22:30
We hebben het storvatt nu sinds december in ons bezit en we genieten er met het hele gezin van. Afgelopen winter in de sneeuw was het een bijzondere ervaring,maar ook nu in de zomer zitten we er regelmatig in. Door de aluminium kachel is de tub snel op de juiste temperatuur. Het is echt genieten. Ignas van Dommelen uit Vorstenbosch


Beoordeling: Geplaatst op 12-05-2011 08:54
Het houtgestookte bad van Størvatt bevalt ons super! Samen met het gezin genieten we met volle teugen van deze nieuwe vorm van ontspanning. Nogmaals bedankt! P. Peters uit Oirschot


Beoordeling: Geplaatst op 11-05-2011 13:31
Dat een bad van Storvatt goed is behoeft eigenlijk geen betoog. Want dat zijn ze! Daarnaast zijn advies en service voor mij belangrijk. Bij een eerste bezoek aan de showroom in Moergestel krijg je direct het juiste gevoel. Deskundig advies, passie, enthousiasme en trots voeren de boventoon. Al een paar dagen na plaatsing ging een van de bankjes een beetje rafelen. Een telefoontje en hup drie nieuwe banken afgeleverd en geïnstalleerd! Overigens, korte stooktijd in de grote aluminium kachel en geen druppel lekkage. Storvatt: gewoon een aanrader. Aart Broere uit Oud Alblas


Beoordeling: Geplaatst op 11-05-2011 12:25
Onze ervaringen met Størvatt zijn zeer goed. Wij hebben voor het eerst kennis gemaakt met Størvatt bij vrienden die er ook een hebben en zijn daarna de markt gaan verkennen om ook zo'n bad te kopen. Uiteindelijk kwamen we toch terecht bij Størvatt. De kwaliteit van het bad is echt uitmuntend en de service van dit bedrijf gaat erg ver. Ons bad staat nu reeds enige jaren en is nog net zo mooi als in het begin en we beleven er erg veel plezier aan. Met onze kinderen, vrienden en familie of gewoon een avondje met z'n tweeen lekker badderen. Vorig jaar nog een afdekzeil er bij gekocht welk door Størvatt ontwikkeld is voor het bad. Dit zeil zit als gegoten om het bad en laat geen enkel vuil of ongedierte toe. Kortom wij zijn zeer, zeer tevreden met ons bad en kunnen Størvatt alleen maar aanbevelen.


Beoordeling: Geplaatst op 01-08-2009 21:34
Onze ervaring met het Storvatt is uitmuntend. Het bad staat al meer dan 10 jaar in onze tuin. We gebruiken het bad in hoofdzaak in de winter met als hoogtepunt oudejaarsavond. Op het zij-tafeltje staan dan de oliebollen met glazen champagne en om twaalf uur genieten we van het vuurwerk dat in onze buurt de lucht in gaat. Als extra hebben wij destijds o.a. een deksel genomen om de temperatuur in het bad langer vast te houden en ook vuil, zoals boomblad, te weren. In de zomer laten we water in het bad staan om uitdroging van het bad te voorkomen. Het bad is onderhoudsarm. Voor het gebruik het oude water eruit, binnenkant schoon borstelen en weer vullen. Na het opwarmen is het weer Storvatt pret. En dat hebben wij al vele jaren.


Beoordeling: Geplaatst op 24-07-2009 14:16
Nu 10 jaar hebben wij onze størvatt, en genieten zowel in de zomer als in de winter van opwarmen na een dag hard in de tuin te hebben gewerkt. Super fijn dat je het eigen tuinhout kan gebruiken voor zo een mooie afsluiting van een tuin dag. Een van de eerste keren dat we in het kou in het water gingen had ik de angst om er uit te komen en de volgende dag met griep in bed te belanden, maar nee, ga met een warm lijf op de rand zitten en je bent bijna direct droog en daarbij zo geweldig door gewarmd dat van kou oplopen beslist geen sprake is. Samen naar de sterren kijken en een uil over zien vliegen , je kan een uil nooit horen over vliegen, is als een droom op je net vlies. Je gaat nooit in de avond als het donker is op een tuinstoel liggen kijken naar de hemel of je misschien iets ziet overkomen. Daar hebben we het te druk voor, maar in de tobbe naar sterren kijken en alles waarnemen wat overkomt is een ultiem moment van ontspanning. Milieuvriendelijker uit de ban springen is niet denkbaar, volgens mij. En hoe ouder het hout hoe mooier het in zijn omgeving past, darbij is het een gebruiksvoorwerp en geen showstuk. Als dat wel zo is geniet je er niet optimaal van. Voor mij was het een verjaarscadeau en dat zal ik altijd blijven herinneren als iets aparts.


Beoordeling: Geplaatst op 18-07-2009 17:27
Goede nazorg. Geven goede uitleg ook na telefonisch contact, nemen zelf hierna snel telefonisch contact op.


Beoordeling: Geplaatst op 23-04-2009 14:27
Vanaf de eerste kennismaking met storvatt en Dhr Mark Verhoeven hadden wij een goed gevoel over dit produkt.Alles is zeer goed verlopen de bestelling de aflevering en de installatie van het bad.Alles is op een zeer correct manier afgehandeld.Ook is de Hr Mark Verhoeven na een aantal weken nog eens komen kijken of alles naar onze zin was. Wij zijn zeer te spreken over dit bedrijf.


Beoordeling: Geplaatst op 19-04-2009 21:31
Wij zijn erg gastvrij ontvangen in Moergestel en hebben, ondanks dat het bedrijf gesloten was wegens vakantie, een complete rondleiding gehad en een perfecte uitleg over de Hottub van Storvatt. Voor ons was toen al direct duidelijk dat Storvatt de perfecte hottub is voor ons. De levering ging perfect, ruim te voren kregen wij een duidelijke handleiding thuisgestuurd en het plaatsen ging perfect. Wij gebruiken onze hottub regelmatig en beleven er erg veel plezier aan.


Beoordeling: Geplaatst op 19-04-2009 19:34
Na onze ervaring in een Storvatt (vakantiehuis), was het voor ons zeker, dat we ook een buitenbad wilde hebben. We zijn allebei gek op badderen en vuurtje stoken. Sinds we het Storvatt hebben gaan we ook elk weekend in bad. Het badderen onder de sterren is een geweldige ervaring, we gaan dan ook nog maar zelden binnen in bad. We hebben bewust gekozen voor een 150 cm doorsnee omdat we met zijn tweeën zijn, hoewel je met zijn drieën ook nog goed kan zitten. Het bad dat we gekocht hebben kwam van een fair en was al in elkaar gezet.


Beoordeling: Geplaatst op 19-04-2009 17:40
Zeer vriendelijk Goede service Perfect transport zelfs naar het hoge noorden


Beoordeling: Geplaatst op 19-04-2009 15:58
Zeer goede kwaliteit, mooi bad, prettig in gebruik, prima service. We hebben het bad ook al eens verhuisd. Daar zagen we wel wat tegen op, maar dat bleek helemaal niet nodig. Het ging heel gemakkelijk en we konden al snel weer genieten van het bad. We kunnen dit bad aan iedereen aanraden.


Beoordeling: Geplaatst op 19-04-2009 15:58
Bad wordt al 3 jaren bijna wekelijks zonder problemen gebruikt.


Beoordeling: Geplaatst op 19-04-2009 14:28
Na een lange zoektocht en vergelijk van aanbieders hebben we in januari een Storvatt gekocht. De goede service en het warme welkom bij Storvatt waren voor ons belangrijk. De montage was zeer eenvoudig en nu staat het bad prachtig in de tuin. Een van de redenen om te kiezen voor het Storvatt was de aluminium kachel. Binnen 1,5 uur hebben wij ons bad (180cm groot) warm. We zijn nu al blij met onze aanschaf.


Beoordeling: Geplaatst op 16-02-2009 09:40
Na dat ik toch heel terughoudend was over een bad in de tuin, ben ik nu echt helemaal verslaafd! Wij hebben een Storvatt met een doorsnee van 1,5m. Hij is groot genoeg voor 2 personen en de buurtkinderen konden er makkelijk met zn 3-en in. We hebben het bad gekocht op de 'Country and Christmas Fair' bij kasteel de Haar. Hij staat nu een jaar bij ons, we proberen er ieder 2 weken toch even in te zitten. Niet alleen het ontspannen in het bad is geweldig maar ook de middag in de tuin bezig zijn met het vullen en opwarmen van het bad is super. Toen ik vragen had over de onderhoud van het bad kreeg ik snel een duidelijk antwoord terug. De Storvatt is voor mij niet alleen heerlijke ontspanning maar ook een heerlijke middag buitenspelen met vuur, hout, een zaag en water!


Beoordeling: Geplaatst op 11-02-2009 21:37
Uitstekende service en begeleiding. Degelijk, kwalitatief en eenvoudig produkt. Meer dan aanbevelingswaardig.


Beoordelingen

Beoordeling: Geplaatst op 04-03-2010 15:10
Wij hebben bij Jan een bad gekocht. De warmte waarmee Jan ons ontving lijkt nu sterk op de warmte van het water; heerlijk. Jan heeft ons geweldig geinfomreerd over de verschillende mogelijkheden en zo hebben we het juiste bad voor ons kunnen kopen. Het is een Storvatt geworden dat we samen met Jan hebben opgehaald in Moergestel, waar we ook de fabriek hebben mogen zien, prachtig om te zien hoe ons bad gemaakt werd. Jan is toch voor ons de leverancier. Jan bedankt.


Beoordelingen

Beoordeling: Geplaatst op 23-04-2009 14:45
Je weet pas wat je aan een leverancier hebt, indien niet alles standaard is. We hebben nu een buitengewoon prettig werkend bad, op electra verwarmd met filterinstallatie. Het wordt veel gebruikt vooral omdat het geen moeite kost om te verwarmen, het is altijd gebruiksklaar. Maar voordat alles goed werkte is er veel contact geweest met Savannah. En dat lag niet aan Savannah, maar aan de wensen die wij hadden. Het bad is/ moest verdiept aangelegd. En dat gaf in het begin met een chofu gas verwarming niet het juiste resultaat. En ook de aandacht die verwarmen met gas of hout nodig heeft viel ons tegen. Savannah heeft op een zeer correcte wijze geholpen bij de overschakeling naar verwarmen op electra en heeft zich een betrokken en betrouwbaar leverancier getoond. Op e-mail wordt over het algemeen heel snel gereageerd zodat je het gevoelt hebt eventuele problemen samen op te lossen.


Er zijn nog geen beoordelingen voor deze aanbieder









Beoordelingen

Beoordeling: Geplaatst op 03-02-2012 15:49
We hebben lang gezocht naar een houten hottub met massagejets en een degelijk verwarmings- en filtersysteem. Bij Northernlights in Belgie hebben we dit gevonden. Duidelijk een bedrijf met veel internationale ervaring! De service was perfect, levering en montage bij ons in Frankrijk was geen probleem en nu genieten we al ruim 5 jaar met veel plezier van onze cederhouten hottub. Een aanrader!! T. Nuyen.


Beoordelingen

Beoordeling: Geplaatst op 07-10-2010 18:39
Zeer deskundig advies, betouwbaar. Een schitterend bad om in te vertoeven, zowel wij als onze 3 kinderen vinden het heerlijk om in dit bad te zitten. Ook het opwarmen gaat perfect, dankzij de goede isolatie, ( mooie massieve deksel), is het de volgende dag nog op temperatuur. Kortom een echte aanrader. Gerard van der Pas


Beoordeling: Geplaatst op 02-10-2009 14:02
Het is een weldaad een dergelijk luxe bad(hottub) te bezitten. Bij sneeuw, regen en hagel, Lekker buiten zitten in 39 graden warm water waar de damp vanaf slaat. Een lekker glaasje wijn erbij, wie doet je wat. Ik ben goed te spreken over de service. Dit bad doet het ook zeer goed tijdens feestjes en partijen die je evt. geeft. Je geloofd soms je ogen en oren.


Beoordeling: Geplaatst op 02-10-2009 13:54
Het bad staat nu 3 jaar zonder enig probleem. Het gebruikte hout is erg duurzaam en FSC goedgekeurd. Het bad leveren en stellen koste nog geen 15 minuten, dit vanwege de speciale hulpwerktuigen die firma van Tiel had ontworpen en gebouwd. De geboden service is als zeer goed te betitelen.


Beoordeling: Geplaatst op 02-10-2009 11:30
Na enige informatie ingewonnen te hebben over de verschillende baden hebben we gekozen voor een Source du Bois van van Tiel interieurs. Het contact verliep zeer prettig. Een prettig cadeautje waren de luxe badjassen met bijhorende handdoeken. Voor de eerste keren een mand met hout. Waar ik vooral erg tevreden over ben is de nazorg en de service. Wij genieten wekelijks van het warme bad, en dagelijks van het sierraad in onze tuin!


Beoordelingen

Beoordeling: Geplaatst op 23-12-2010 20:43
Goede service, maatwerkleverancier, zeer tevreden


Beoordeling: Geplaatst op 12-06-2009 17:13
kwalitatief zeer goed product met perfecte afwerking. Montage goed, correcte plaatsingsploeg met oog voor detail en maatwerk.


Beoordelingen

Beoordeling: Geplaatst op 22-01-2010 20:55
Voordat wij onze hottub hebben aangeschaft, hebben wij diverse leveranciers bezocht. Er is een groot verschil in kwaliteit. Freja kwam voor ons als beste uit de bus. Een zeer hoog afwerkingsnivo. Zij hadden ook een mooie showroomopstelling. De prijs en omschrijving op deze site komen niet overeen met onze ervaringen. De prijs was lager dan deze wat wij zien op deze site, en wij konden de hottub uit voorraad geleverd krijgen. Wij hebben een 180cm hottub gekocht met filterinstallatie. Klantvriendelijk en een goede behandeling. L.Vervat


Beoordeling: Geplaatst op 28-02-2009 12:56
Goede service, goede afwerking


Beoordeling: Geplaatst op 26-02-2009 22:06
Goede service en goede kwaliteit van de producten, zowel hottub als sauna. Producten worden geheel gemonteerd aangeleverd en zijn tevens reeds behandeld met impregneer en lijnzaad olie.


Er zijn nog geen beoordelingen voor deze aanbieder









Er zijn nog geen beoordelingen voor deze aanbieder









Er zijn nog geen beoordelingen voor deze aanbieder









Er zijn nog geen beoordelingen voor deze aanbieder









Beoordelingen

Beoordeling: Geplaatst op 15-11-2010 21:15
Ik heb, tot mijn grote spijt, 16 maanden geleden bij Patioworld een jaccuzzi gekocht. Ik heb er inmiddels 11x in kunnen zitten en daarna kunnen dweilen omdat er 100 liter water over de vloer was gelekt. Er is 7x een monteur langsgeweest die er niets aan heeft kunnen doen. Inmiddels een advocaat er opgezet maar Dhr Rijnberg geeft geen gehoor en hij belt mijn advocaat niet eens terug. Bij Patioworld kunnen ze alleen verkopen maar voor de rest hebben ze geen verstand van wat ze verkopen. Ze kunnen beter bananen gaan verkopen


Beoordeling: Geplaatst op 20-08-2010 22:19
Wij hebben een jacuzzie gekocht bij Patiowold. Dit bedrijf (Ilja Rijnberg) geeft absoluut 0 garantie. Onze jacuzzie heeft al vanaf het begin problemen gegeven en doet nu niets meer. Hij neemt geen enkele verantwoordelijkheid. Ook niet door middel van een rechtzaak. Nu zitten we met een uitgave van 6000,-- euro en niemand wil deze chinese goedkope jacuzzie reparen. Koop nooit een chinese jacuzzie bij Patioworld.


Er zijn nog geen beoordelingen voor deze aanbieder









Er zijn nog geen beoordelingen voor deze aanbieder









Er zijn nog geen beoordelingen voor deze aanbieder









Er zijn nog geen beoordelingen voor deze aanbieder









Beoordelingen

Beoordeling: Geplaatst op 10-02-2012 13:17
snelle levering, vriendelijk personeel, mooie hottub, hottub was al helemaal voor gemonteerd! Tot op heden nog geen problemen gehad. Goedeprijs/service! Stephan uit Helmond


Beoordeling: Geplaatst op 09-02-2012 15:53
In April 2011 hottub besteld 7 dagen later werd deze al geleverd! Gemonteerd en wel! ideaal kon deze direct vullen. We hebben nu al veel gebruik gemaakt van onze hottub en hij bevalt ons uitmuntend deze is snel warm en goed op temperatuur te houden. Over de service van supersauna zijn wij ook zeker te spreken vriendelijk personeel en snelle levering. Dit mag ook wel eens gezegd worden. Frans van der Heijden uit Deurne


Beoordeling: Geplaatst op 26-11-2011 23:55
Vorige week een hottub geleverd gekregen van supersauna. Een artic 150 red cedar. Zeer goede prijs en geleverd binnen 3 dagen! Goede verkoper met veel kennis van zaken. Succes met de site! Groeten, Jan van Deurne uit Eindhoven


Er zijn nog geen beoordelingen voor deze aanbieder









Er zijn nog geen beoordelingen voor deze aanbieder









Beoordelingen

Beoordeling: Geplaatst op 17-02-2011 12:05
Het bad lekt na een aantal dagen nog onbedaarlijk. Ben bang dat deze goedkoop een duurkoop is.


Er zijn nog geen beoordelingen voor deze aanbieder









Beoordelingen

Beoordeling: Geplaatst op 09-03-2014 09:56
Onze ervaring met Ard Pannen / APT Hot Tubs / Hottubsite.nl is buitengewoon negatief. Het komt overeen met de andere reacties: aanvankelijk is hij behulpzaam en de offerte ontvang je snel. Maar, zodra zaken niet goed gaan en je op z'n service dient terug te vallen, geeft hij niet thuis. Veel beloftes, geen enkele van nagekomen. Enkele opvallendheden / ervaringen van ons: + Je ontvangt geen factuur. Opmerkelijk. + Al z'n beloftes doet hij telefonisch zodat je per mail niets hebt om op terug te vallen. + Hottub lekte al snel. Hij geeft je wat tips die totaal niet werkte. Ik moest via concurrenten horen hoe je daadwerkelijk de hottub meer waterdicht krijgt. + Slechte begeleiding: het is vooral "dozen schuiven", verder moet je jezelf vooral helpen. + Onze houten deksel knapte binnen de 1e maand. Op zijn kosten mochten we deze laten repareren. Het is nu bijna 1,5 jaar later en we hebben - ondanks de talloze telefoontjes en mails - geen enkele euro ontvangen. + Hij zou tevens een nieuwe deksel sturen. Ook hiervan hebben we nooit meer iets vernomen. + Onze pompinstallatie is kapotgevroren omdat we niet wisten dat je pomp zo kwetsbaar is voor kou (staat nergens op z'n site beschreven, tenminste destijds niet). De extra kosten hiervoor om te repareren waren � 550,- en kwamen volledig voor onze rekening. Boos gooide hij de hoorn erop. + Na een gesprek zoals hierboven kiest hij ervoor om totaal onbereikbaar te zijn. Pas wanneer je belt met een andere telefoon (en dus vanuit een ander telefoonnummer) krijg je hem weer te pakken. Kortom: onze ervaring is dat juist bij een delicaat product als een houten tub je goede begeleiding nodig hebt. En dat hebben we in z'n geheel bij hem moeten missen. Dankzij Ard Pannen werd het daarom een hoofdpijntub ipv een hottub.


Beoordeling: Geplaatst op 20-10-2013 12:52
ook wij zijn in de mooi praatjes van ard pannen getrapt. harstikke aardig en behulpzaam aan de telefoon totdat je bij hem de hottub koopt en geleverd krijgt.. na vele malen uitstellen van de leverdatum kregen wij de hottub. deze heeft gelekt vanaf het begin en ook de kachel is na de eerste keer gebruiken gaan roesten, meneer geeft niet thuis en als je hem aan de lijn kreeg maakte hij de ene loze belofte na de andere. gewoon de tel ophangen is blijkbaar een van zijn sterkste punten. service en garantie zijn er totaal niet . wees gewaarschuwd en ga naar een andere leverancier. dit hadden wij ook moeten dan maar helaas. de hottub staat er na (nog geen) jaar troosteloos bij de kachel is verroest en de onderkant aan het rotten. Ard pannen, bedankt!


Beoordeling: Geplaatst op 10-01-2013 15:00
nu 7 maanden na leveringsdatum nog steeds niks opgelost beloven en niks waarmaken nu is hij gestopt met mijn mails te beantwoorden waarschijnlijk omdat hij het te druk heeft met de volgende mensen af te schepen met zijn loze beloftes en zijn leugens hij zou alles oplossen als ik zijn naam van deze site zou halen helaas heb alleen ik mij aan mijn woord gehouden dus zet hem er maar terug op in dikke vette letters ARD PANNEN Bart Brouns uit Dilsem Stokkem


Beoordeling: Geplaatst op 24-09-2012 13:47
Amai wat een verhalen allemaal helaas komt dit mij heel bekend voor en dan nog maar te zwijgen over de mensen die geen weet hebben van deze site anders stonden hier nog veel meer reactie's denk ik. Het begon allemaal in raalte in de winkel leuke ontvangst en een zeer vlotte verkoper buiten onze tub zelf heeft hij ons nog enkele bij- horigheden verkocht zoals een mooie houten roerpeddel,een asschep deze hebben wij helaas nooit ontvangen ook de beschermkap voor de schoorsteen was en niet bij en zijn toch allemaal betaald. een voorschot van 50% en de rest betalen bij levering was de afspraak Bij de eerste levering was er afgesproken dan ze voor 16.30u bij ons moesten zijn maar het was 18u voorbij toen men aankwam ik moest de chaufeur helpen met lossen maar dat ging niet want ik stond met een zaak vol klanten. Ik heb dan gevraag op een andere dag terug te komen met geschikter materiaal na 1uur is de chaufeur dan toch vertrokken.Ik moest toen van de verkoper mijn bevindingen op mail zetten zo gezegd zo gedaan .Toen begon het allemaal hij beweerde dat er nooit een uur was afgesproken en dat het allemaal onze schuld was en als we niet oppaste nam hij de tube terug en waren we ons voorschot kwijt.Na een nieuwe afspraak gemaakt te hebben op onze vrije dag dan maar zodat het uur niks uitmaakte kwam een andere vervoersfirma.De tub stond op een pallet de palettenkar paste er niet onder met als gevolg dat de tub ervan afrolde met beshadigingen als gevolg .Eens de tub van de vrachtwagen gesukkelt(met 5 personen) was en op onze kar stond om hem naar achter te rijden moest hij betaald worden maar omdat ik het niet vertrouwde wou ik hem pas betalen als alles in orde was maar dat ging niet.In hun cotract met de vervoersfirma staat dat de chaufeur dan opdraait voor de kosten en dat kon ik ook niet maken natuurlijk. Na het instaleren en het vullen van de tub staat de kachel zodanig scheef dat de ijzeren afdekplaat in het water valt en een stuk over de rand steekt deze plaat is vlijmscherp zeer gevaarlijk dus ook een stuk van de houten rand was gebroken en de tanden van de palettenkar staan in het hout van de tub ook is er reeds een bankje gebroken op de plaats waar een knook in het hout zat(zwakke plek).Als ik telefooneer met de firma moet ik altijd later terugbellen en als hij het gesprek niet kan overheersen gooit hij gewoon de telefoon af ik moest ook van alles foto's doormailen maar hier krijg ik altijd een verdraaid en ontwijkend antwoord op terug .Dat van die scheve kachel wat mij het meeste stoort negeert hij gewoon en hij spreekt zichzelf heel vaak tegen in zij mails ook de kinderzitjes die hij er gratis bij deed stellen niks voor. Ikzelf weeg 80kg en die zitjes duwen mij gewoon omhoog.Ook op brieven van onze advocaat reageert hij hetzelfde. Deze man is gewoon een oplichter en moet gestopt worden ik heb dan ook aangifte gedaan van oplichting bij de politie want die 2 jaar garantie daar kunnen we wel naar fluiten heb ik al gemerkt. Als u twijfelt over de aanschaf van een hottub, zeker doen maar niet bij de hottubsite Bart Brouns Dilsen-Stokkem


Beoordeling: Geplaatst op 17-05-2012 07:40
Ook wij hadden een bizar verhaal met deze firma: Hottub moest cash betaald worden bij levering, een factuur werd evenwel niet verstrekt, enkel een doorprint van een leveringsdocument van een externe vervoersfirma. Op melding van problemen (bij ons: blijvende lekkage, verkeerd onderdeel, kromgetrokken deksel, roest in de kuip) via email werd eerst sussend, nadien niet meer gereageerd. Een aangetekend schrijven voor ingebrekestelling werd niet afgehaald door de firma. Toen we alles doorgaven aan onze rechtsbijstandsverzekering voor een juridische claim, antwoordde de firma doodleuk aan de jurist van de verzekering dat de schriftelijk overeengekomen garantie van 1 jaar niet geldig was gezien we de toonzaal bezocht hadden, de tub samen met de verkoper grondig ge�nspecteerd hadden en er een mondeling akkoord was over alle problemen met de tub!. Dit terwijl dit een online aankoop was enkel via email, we nooit in de toonzaal geweest waren, we nooit de verkoper persoonlijk ontmoet hadden of aan de telefoon gehad hadden! Dan uit Laarne


Beoordeling: Geplaatst op 03-05-2012 16:03
Na een te late leverering en enkele beschadigingen begonnen onze eerste klachten. Binnen no time trokken de deksels krom en binnen 3 maanden werd het hout zwart en raakte volledig uit vorm. Smoesjes, smoesjes en nog eens smoesjes. maar afhandelen hoe maar. We zijn nu een half jaar verder, maar nog geen stap dichter bij de oplossing. Tijd voor de volgende stap, de media en de rechter. KOOP HIER GEEN ENKEL PRODUKT!!!!!! J. Wagemaker uit Twisk


Beoordeling: Geplaatst op 28-03-2012 18:13
Aankoop 3/2011. Review 3/2012 Tub volledig opengescheurd na 4 maand gevuld te zijn na een spontane breuk van de 2 onderste spanbanden (breken op de lasnaad). Verkeerd veiligheidshek geleverd. Bij vraag naar een correct hek antwoordde de verkoper dat ik het zelf maar op maat moest zagen. Deksel valt uit elkaar: vijzen en nagels zijn weggeroest. Zitbank valt uit elkaar: vijzen en nagels zijn weggeroest. Kachel komt los van de wand: vijzen weggeroest. Online aankoop op www.hottubsite.nl APT Buitenleven. Schriftelijk overeengekomen garantie 1 jaar. Ontvangen garantie: 0. Daniel Vanhercke Laarne (B)


Beoordeling: Geplaatst op 29-11-2011 20:38
In mei een hottub gekregen en na 3 dagen stond de deksel helemaal krom. Na veel bellen werd de deksel gemaakt maar kregen hem nog slechter terug. Weer veel bellen en welles nietes verhalen was meneer van mening dat hij er alles aan had gedaan wat mogelijk was. Na een mail dat ik een rechtzaak ging beginnen kregen we dus wel een nieuwe kunsstof deksel. Met de eigenaar valt niet normaal te praten hij is erg onbeschoft. V/d Tang uit Zoetermeer


Beoordeling: Geplaatst op 02-02-2011 20:22
Deze man komt z'n afspraken niet na. Hij verkoopt ons een bad en zal deze op een maandag in de week erop leveren. Wanneer wij opbellen voor een preciese afspraak heeft hij het bad verkocht aan iemand anders. Ook weet hij de gegeven korting niet meer. Voor ons tijd om het contact te verbreken. Harry uit Leusden


Beoordeling: Geplaatst op 27-12-2010 10:42
Waardeloos. Hottub bestaat voor 60% uit spinthout. Voor de mensen die niet weten wat dat is het zachte gedeelte van de stam en absoluut niet geschikt voor hottubs. Hottub zit vol scheuren en barsten lekt op diverse plaatsen. Met de persoon (Ard ) valt niet te praten. Blijft zeggen dat het niet zo is zoder dat hij het heeft gezien. Zeer arogante man. Koop hier geen hottub bespaar uw moeite. Velden uit S-Hertogenbosch


Beoordeling: Geplaatst op 05-12-2010 21:59
We hebben een kunststof bad met eiken binnenbakgekocht. We hebben besteld vanaf internet, zonder te kijken. Mijn teleurstelling over de dunne eiken 'schrootjes' is dan ook mijn eigen schuld. Had ik eerst maar moeten gaan kijken. Overigens stoort het volstrekt niet meer. Wel moest ik wat gogelen met de spanbanden. Nu het wat vochtiger wordt zetten de schroten uit en gaan ze open staan. De levering en afhandeling verliep prima. Gewoon bij aflevering betaald. Er werd zelfs zeer attent meegeholpen het bad in de achtertuin te rijden. Lof!. Ik ben eerst wel begonnen wat extra schroeven toe te passen bij het hekje. Schuren van de bankjes vond ik, misschien wel onterecht, maar toch, nodig. Een haakje van de kachel bleek afgebroken. Door de kachelplaat vast te schroeven staat de kachel nu stevig vast. Het houten deksel is ideaal om de warmte van het water vast te houden en eigenlijk een must als je bv twee dagen gebruik wilt maken van het warme water, zeker nu tijdens de winter. De leverancier moet dan echter wel betere deksels leveren. Deze is slecht gemaakt. Een drager brak af, de plankjes zijn uitgezet en staan nu schots en scheef en het ding is loodzwaar. Op het deksel heb ik wel een uur of twee staan schuren. Ik heb al het hout in de lijnolie gezet. De kleur is nu nog mooi, maar na een paar maanden wordt het toch zwart. De kwaliteit van het eikenhout is niet al te hoogstaand. Het trapje bevat zo'n grote noest dat ik me afvraag hoelang deze trap tegen het bad staat. Ik heb besloten niet te reclameren. Het bad was afgeprijsd, de problemen los ik zelf wel op. De levering is overigens heel compleet: bankjes, kachel, schoorsteen, deksel, afvoer én een schep voor de as. De kunstsof binnenkuip bevalt uitstekend. Eenvoudig schoon te maken, glad en ik kan het water eruit laten lopen zonder kans op lekkage! Overigens: de stooktijden die ik voor het 180 cm grote bad moet aanhouden schommelen rond de 5 tot 6 uur! Met een starttemperatuur van 11 graden. Dat is wat langer dan ik vooraf begreep. Conclusie: wat mij betreft een heerlijk bad, ideaal door de kunsstof binnenkuip. De (afwerkings- en hout) kwaliteit van dit Oosteuropese, volgens mij Poolse, product is toch wel voor verbetering vatbaar. Met een zaterdagje klussen was ik een heel eind. Volgende keer weer? Denk het niet. We zijn het bad zeer gaan waarderen en durf met deze ervaring nu wel een echte te kopen. Van Red Cedar. Johan uit Drachten


Beoordeling: Geplaatst op 02-11-2010 12:11
Wij zijn zeer tevreden over de aan ons geleverde hottub van Satunna te Lemelerveld. Goede informatie, tijdig geleverd en uitstekende service! Ook prijstechnisch zeer goed!


Beoordeling: Geplaatst op 05-08-2010 17:07
levertijd 3 weken is 9 weken dan word ook nog een verkeerde hottub bezorgt, verkeerde kachel en verkeert trapje word geleverd, de tub is van binnen overal beschadigt stalen afdekplaat zit vol krassen en is veel te groot ,lipjes om het hekje aanvast te zetten ontbreken. dan bel je zoals op de site word gevraagt, 1001 smoesjes nou 3 maand verder er is nog niets verholpen . mensen wees slim ga niet met deze man in zee en ook niet met subdealers omdat alles via hem loopt Wim uit Elburg Commentaar leverancier: De leverancier wil niet dat zijn reaktie op de beoordeling, gepubliceerd wordt op deze website


 
Vragen? E-mail ons